Descàrregues Treball Localització
 
El navegador no suporta flash

Benvingut a Ambiensys

La missió de la nostra companyia és el desenvolupament de solucions orientades a minimitzar l'impacte de l'home sobre el mediambient.

Entenem que la tecnologia ben emprada, pot jugar un paper molt rellevant en aquest propòsit i que el desenvolupament sostenible és una fita que podem assolir si som capaços d'orientar els nostres esforços en elaborar propostes que resolguin amb eficiència els problemes.

A Ambiensys treballem intensament en aquesta línia, amb l'objectiu de desenvolupar i proposar solucions eminentment pràctiques i efectives en el camp específic dels residus i el seu tractament.

Una cordial salutació,

                                                                                                 Director General Ambiensys

.
 
 Noticies
DELTA Environnement Consortium acorda una segona planta de tractament de RSU mitjançant la Tecnologia de Higienització Activa-Geiserbox® de Ambiensys
2015-10-22

El passat Dimecres 07 d'octubre la empresa col·laboradora de Ambiensys per al territori Algerià, DELTA Environnement Consortium, va arribar a un acord per a la construcció d'una nova planta de tractament de residus domèstics mitjançant l'ús de la Tecnologia de Higienització Activa - Geiserbox® de Ambiensys, a la ciutat de l'-Kseur (Bejaia) - Argelia.

+ informació
 
Ambiensys present a YouTube i Facebook.
2013-05-01
Accedeixi aquí als vídeos de Ambiensys i el nostre perfil de Facebook.
  Premi sobre la imatge per accedir          
+ informació
 
Avinguda de les Corts Catalanes 13,2D 08173 Sant Cugat del Vallès Barcelona (SPAIN) Tel. +34 93 713 22 34 Fax. +34 93 712 39 92info@ambiensys.esAvís legal