Descàrregues Treball Localització
 
El navegador no suporta flash
 
Benvingut

La companyia Ambiensys ha desenvolupat una nova tecnologia, per donar solució als problemes generats pels Residus Urbans.
Aquesta tecnologia representa un nou concepte per processar els Residus Urbans, que, actualment tenen per destí l'abocador.
La tecnologia d'Higienització Activa® desenvolupada per Ambiensys, transforma aquests residus en materials valoritzables amb aplicació en diferents sectors del mercat.
Missió

Ambiensys, és una empresa totalment dedicada al desenvolupament i implantació de solucions tecnològicament avançades per al tractament dels Residus Urbans. Aquestes solucions permeten minimitzar l'impacte mediambiental que provoquen els esmentats residus, aconseguimt un  grau de sostenibilitat més alt.
El nostre major valor és un equip de persones altament qualificades i lliurades a un projecte en el que es prioritza el respecte pel medi ambient.
Aportem innovació tecnològica, obtinguda com a fruit dels nostres programes de I+D, i innovació en el servei a través d'una oferta original marcada per la seva polivalència i qualitat.
Avinguda de les Corts Catalanes 13,2D 08173 Sant Cugat del Vallès Barcelona (SPAIN) Tel. +34 93 713 22 34 Fax. +34 93 712 39 92info@ambiensys.esAvís legal