Descàrregues Treball Localització
 
El navegador no suporta flash
| La Cambra de Comerç de Sabadell distingeix Ambiensys amb el "Premi Cambra 2007"
Ambiensys S.L. ha estat guardonada per la Cambra de Comerç de Sabadell amb el premi 2007 a la "Innovació en tecnologies mediambientals", concedit per la seva important aportació a la modernització dels processos de tractament i recuperació dels Residus Urbans.
+ informació
| Ambiensys participa en el marc de las próximes Jornades sobre Biometanizació de Residus Sòlids Urbans - BIOMETA
Ambiensys participa en el marc de las pròximes Jornades sobre Biometanizació de Residus Sòlids Urbans - BIOMETA, que es realitzen el 31 de març i 1 d'abril a Barcelona.
+ informació
| Ambiensys és part de l'equip del projecte aprovat i concedit per part del MITYC per a la sintetització de l'etanol que produeixen els RSU.
Durant els darrers sis mesos Ambiensys ha dut a terme diferents proves per comprovar l'aplicació de la seva tecnologia - Higienització Activa GeiserBox® - com un pretractament per potenciar la SSF (sacarificació i fermentació simultànies ) - conegut mètode per obtenir etanol.
+ informació
| Ambiensys i GICOM han iniciat un projecte de col•laboració per demostrar la valorització viable de la fibra orgànica.
Els processos de valorització que es posaran a prova són el compostatge i la digestió anaeròbica.
+ informació
| Acord entre el Grup TECAM i Ambiensys.
El Grup TECAM i Ambiensys han assolit un acord per desenvolupar un sistema específic per al tractament de gasos de procés que genera el sistema del GeiserBox® MG25T - principalment el vapor d'aigua.
+ informació
| Ambiensys participarà com a expositor a REINNOVA.
Ambiensys ha estat convidat a participar activament a Reinnova, en la seva primera edició. Reinnova és el primer Congrés Internacional dedicat a la innovació en la gestió dels RSU (residus sòlids urbans) i el seu tractament.
+ informació
| ACC1Ó Empreses mitjançant el seu Programa d'Innovació, concedeix a Ambiensys el programa de la Norma UNE 166002.
Dins el Programa Innoempresa (2007-2013) Ambiensys a rebut d’ACC1Ó ajuts per dur a terme projectes de sistematització del procés de R+D+i.
+ informació
| Acord comercial entre Insta Service, S. R. l i Ambiensys.
Ambiensys i Insta Service, després d'un any de negociacions, han arribat a un acord per a la distribució de la tecnologia de Higienització activa GeiserBox® a Itàlia.
+ informació
| Ambiensys presentà la seva Tecnologia de Higenizació Activa GeiserBox® al Col•legi d'Enginyers Industrials de Catalunya.
El passat 2 de desembre, Ambiensys realitzà a la Comissió Ambiental del Col•legi d'Enginyers Industrials de Catalunya una conferència sobre la seva tecnologia de Higienització Activa GeiserBox®.
+ informació
| El periòdic La Vanguardia publica un articulo sobre Ambiensys i el seu reactor GeiserBox®.
Dilluns passat 18 d'Octubre el periòdic La Vanguardia ha publicat un articulo sobre l'empresa Ambiensys i el seu revolucionari reactor per al tractament de residus urbans GeiserBox®.
+ informació
| Acord Comercial entre Eco Logistic Solutions i Ambiensys.
Ambiensys ha arribat a un acord amb la societat Holandesa Eco Logistic Solutions per comercialitzar la nostra tecnologia en diversos països de continent Africà.  (Video)
+ informació
| El periòdic Cinco Dias publica un article sobre el projecte COMBOX, liderat per Ambiensys, a la recerca de la màxima valorització del residu.
Aquest mes de febrer , el periòdic Cinco Dias ha publicat l'article sobre l'innovador projecte COMBOX. Es tracta d'un projecte conjunt de diverses empreses i organismes que té com a objectiu el desenvolupament d'una tècnica de procés capaç d'aconseguir la màxima valorització dels residus.
+ informació
| Reportatge sobre *Ambiensys i la seva tecnologia *GeiserBox® forma part del programa “el medi ambient” de la televisió Catalana TV3.
El passat mes de febrer un curt reportatge sobre Ambiensys i la seva tecnologia GeiserBox® ha format part del programa “el medi ambient” de la televisió Catalana Tv3. (Video)
+ informació
| El projecte Biofuel presentat per Cespa, Ambiensys e Imecal ha obtingut el primer premi en el passat certamen de Ecofira Innovació 2012.

El projecte Biofuel presentat per Cespa, Ambiensys e Imecal ha obtingut el primer premi en el passat certamen de Ecofira Innovació 2012, pel nou sistema de tractament de residus sòlids urbans per fer possible l'obtenció de bioetanol de segona generació.
+ informació
| Presentació de la tecnologia Geiserbox ® a la conferència sota el títol "Adoptar una política global europea de residus" davant el Parlament Europeu.

El passat dimarts 19 de juny, en la conferència sota el títol "Adoptar una política global europea de residus" davant el Parlament Europeu d'Ecogestió i Ecoauditoria (EMAS) en el marc de la Setmana Europea de l'Energia Sostenible, la promoció de les energies renovables i l'eficiència energètica a Europa i proporcionar exemples de bona gestió dels residus, el CEO de Ambiensys, Sr Santiago Vila Danès ha participat com a ponent presentant la tecnologia de Higienització activa de Ambiensys, Geiserbox ®.

+ informació
| Ambiensys presenta a Romania, davant les autoritats locals, la seva tecnologia de tractament de residus mitjançant la Higienització activa.

 Avui, al Complex d'Educació Ecològica de Jardins Roma, va ser presentada la nova tecnologia de tractament de residus. Hi han assistit el president del Consell del Comtat d'Adrian Stef, Vice President Mircea Govora, director de l'abocador de Doba, Claudiu Ardelean, director de l'Agència de Protecció del Medi Ambient, Elizabeth Bekessy etc.

Els representants de l'empresa Espanyola Ambiensys han presentat la tecnologia que han dissenyat i patentat, per al tractament de residus a través de la higienització activa, que produeix electricitat i transforma els residus en materials nets, fàcilment separables i reutilitzables.

+ informació
| Connexions des del món
Consulti des quines parts del món han vist aquest web.

 dasdadda

+ informació
| Ambiensys present a YouTube i Facebook.
Accedeixi aquí als vídeos de Ambiensys i el nostre perfil de Facebook.
  Premi sobre la imatge per accedir          
+ informació
| Celebració de l'acte d'inauguració de les noves oficines i taller de Ambiensys.

 

El passat 26 d'abriles va celebrar l'acte de inauguració de les noves oficines i taller de Ambiensys situades en el Poligono Parc del Moli de Barberà del Vallès.

 

+ informació
| ABENGOA ha construït una planta amb la tecnologia "waste to biofuels" utilitzant la tecnologia de Higienització activa Geiserbox ® de Ambiensys.
ABENGOA finalitza la construcció d'una planta amb la tecnologia "waste to biofuels" utilitzant la tecnologia d'Higienització Activa Geiserbox® de Ambiensys.

El projecte ha consistit en la construcció d'una planta per al tractament de RSU (Residus Solgits Urbans) mitjançant la tecnologia de Higienizacion Activa "Geiserbox ®" de Ambiensys, a fi d'obtenir Fibra Orgànica per a la fabricacion de bioetanol de segona generació en les instal·lacions d'ABENGOA a Babilafuente, Salamanca.
+ informació
| Abengoa inaugura la planta de producció de bioetanol a partir de RSU utilitzant la tecnologia Geiserbox® de Ambiensys

      El passat 26 de Juny va ser inaugurada a Babilofuente (Salamanca) la primera planta de producció de bioetanol a partir de residu sòlid urbà d'Abengoa. Per processament de residu sòlid urbà aquesta planta s'utilitza la tecnologia de Higienització Activa - Geiserbox ® de Ambiensys.

+ informació
| Ambiensys i Yikai Group constitueixen nova societat que fabricarà i comercialitzarà a la Xina la tecnologia de Ambiensys.
        El passat 29 t'agost 2014 Ambiensys conjuntament amb la societat Xina, "Shandong Yikai Storage Engineering Co, Ltd" van signar l'acord de constitució de la nova societat "Shandong Ambiensys Resources Development Co, Ltd" que fabricarà i comercialitzarà a la Xina la tecnologia d'Ambiensys.

+ informació
| Col•locació de la primera pedra del projecte "Delta Medi Ambient" de tractament de residus amb la tecnologia Geiserbox® de Ambiensys.

El passat 14 de maig la ex ministra d'Ordenació del Territori i Medi Ambient, Sra. Dalila Boudjemaa juntament amb el Wali de Bugia, Ahmed Touhami Hammou, i l'alcalde de Tazmalt Smail Mira, van col·locar la primera pedra del projecte "Delta Environnement" a la planta pilot de Allaghen, a la regió de Tazmalt.
+ informació
| DELTA Environnement Consortium acorda una segona planta de tractament de RSU mitjançant la Tecnologia de Higienització Activa-Geiserbox® de Ambiensys

El passat Dimecres 07 d'octubre la empresa col·laboradora de Ambiensys per al territori Algerià, DELTA Environnement Consortium, va arribar a un acord per a la construcció d'una nova planta de tractament de residus domèstics mitjançant l'ús de la Tecnologia de Higienització Activa - Geiserbox® de Ambiensys, a la ciutat de l'-Kseur (Bejaia) - Argelia.

+ informació
Avinguda de les Corts Catalanes 13,2D 08173 Sant Cugat del Vallès Barcelona (SPAIN) Tel. +34 93 713 22 34 Fax. +34 93 712 39 92info@ambiensys.esAvís legal