Descàrregues Treball Localització
 
El navegador no suporta flash
DELTA Environnement Consortium acorda una segona planta de tractament de RSU mitjançant la Tecnologia de Higienització Activa-Geiserbox® de Ambiensys

El passat Dimecres 07 d'octubre la empresa col·laboradora de Ambiensys per al territori Algerià, DELTA Environnement Consortium, va arribar a un acord per a la construcció d'una nova planta de tractament de residus domèstics, a la ciutat de el-Kseur (Bejaia) - Argelia.

Es tracta de segona planta juntament amb la planta situada a Allaghen, a la regió de Tazmalt (Algèria) i que actualment es troba en fase de projecte.

En aquesta planta els residus domèstics també seran tractats mitjançant l'ús de la Tecnologia de Higienització Activa - Geiserbox® de Ambiensys que facilitarà la seva posterior separació en subproductes valoritzables reduint notablement l’impacta mediambiental i alhora aportant el benefici econòmic a la zona.
Avinguda de les Corts Catalanes 13,2D 08173 Sant Cugat del Vallès Barcelona (SPAIN) Tel. +34 93 713 22 34 Fax. +34 93 712 39 92info@ambiensys.esAvís legal