Descàrregues Treball Localització
 
El navegador no suporta flash
Abengoa inaugura la planta de producció de bioetanol a partir de RSU utilitzant la tecnologia Geiserbox® de Ambiensys


      El passat 26 de juny la companyia tecnològica ABENGOA (ABG.MC) va inaugurar la planta de demostració amb tecnologia Waste to Biofuels (W2B), amb capacitat per processar 25.000 tones de residu sòlid urbà, i produir fins a 1,5 milions de litres de bioetanol apte com a combustible.

La planta de demostració, situada a Babilafuente (Salamanca), utilitza la tecnologia W2B desenvolupada per Abengoa per obtenir biocombustibles de segona generació a partir de residu sòlid urbà mitjançant un tractament de fermentació i hidròlisi enzimàtica, segons ha informat la companyia en un comunicat.

Durant el procés de transformació, el residu sòlid urbà és tractat mitjançant el procés de Higienització activa amb la tecnologia Geisebox ® desenvolupada per Ambiensys transformant la matèria orgànica en la fibra orgànica, rica en cel · lulosa i hemicel · lulosa, que posteriorment serà convertida a bioetanol.

Abengoa destaca que la producció de bioetanol a partir del residu sòlid urbà suposa un gran avanç tecnològic en el model de gestió de residus, ja que permet augmentar la taxa de recuperació i minimitzar l’impacta ambiental, creant grans beneficis per a la societat. Es tracta d'una font renovable i neta que ajuda a reduir la dependència dels combustibles fòssils i l'emissió a l'atmosfera d'emissions de gasos d'efecte hivernacle per quilòmetre recorregut en un 70%. A més, maximitza la recuperació de la fracció orgànica del residu sòlid urbà i evita l'abocament de més del 80% dels residus.

 Accedeixi directament a les notícies:

 

 

Avinguda de les Corts Catalanes 13,2D 08173 Sant Cugat del Vallès Barcelona (SPAIN) Tel. +34 93 713 22 34 Fax. +34 93 712 39 92info@ambiensys.esAvís legal